Το γεγονός ότι τα Xiaomi smartphones έρχονται πολλές φορές με μη απαραίτητο λογισμικό είναι μια πραγματικότητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το εν λόγω bloatware μπορεί να αφαιρεθεί, αλλά η τελευταία και πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού εξαναγκάζει την εγκατάσταση μιας εφαρμογής που δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο Kacper Skrzypek ανακάλυψε ότι τα Xiaomi smartphones σε συγκεκριμένες περιοχές πλέον έχουν τρεις εγκατεστημένους browsers, τον Google Chrome, τον Mi Browser και τον Opera. Προς το παρόν δεν φαίνεται το πρόβλημα να επηρεάζει τις Ευρωπαϊκές ROMs, με αυτές να μπορούν να τον αφαιρέσουν αν τον εγκαταστήσει η Xiaomi, όχι όμως και με τις ROMs Ινδίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Xiaomi είχε απαγορεύσει το Mi Browser στη χώρα αυτή.

xiaomi opera

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ πάντα κατεβάζω τον όπερα. Οπότε δεν με χαλάει αν τον έχει η όχι άλλα κάποιοι μπορεί να μην τον θέλουν… Φαντάζομαι κάποια συνεργασία θα έχει γίνει… Καλό θα ήταν βέβαια να μπορούμε να αφαιρούμε ότι δεν θέλουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.