Η σειρά Motorola Moto G αποτελείται από smartphones τα οποία μπορούν να συνδυάσουν την οικονομικά προσιτή φύση με τις επιδόσεις. Ωστόσο, δεν είναι η φθηνότερη οικογένεια συσκευών που διαθέτει η Motorola. Αντίθετα, η σειρά Moto E είναι τα πιο οικονομικά μοντέλα της εταιρείας. Τα νέα μέλη της οικογένειας, είναι τα Moto E5 Play και Moto E5 Plus. Όπως συνέβη και με τα Moto E4 και Moto E4 Plus πέρυσι, φέτος οι νέες συσκευές της εταιρείας, έρχονται με λίγο καλύτερες επιδόσεις.

To Moto E5 Play είναι ένα συνηθισμένο Moto smartphone. Διαθέτει οθόνη των 5.2 ιντσών με 16:9 screen ratio και ανάλυση 720 x 1280. Στο πίσω μέρος της συσκευής, υπάρχει μόνο μια κάμερα, ενώ ακριβώς από κάτω είναι το LED flash. Το Moto E5 Play ίσως έχει ή δεν έχει σαρωτή αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς εξαρτάται από την εκάστοτε αγορά στην οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Από την μεριά του το Moto E5 Plus έχει 18:9 aspect ratio, κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του ακόμη πιο ψηλή οθόνη, με την ανάλυση εδώ να διαμορφώνεται στα 720 x 1440. Φέρει πιο premium look εξαιτίας της ύπαρξης γυαλιού στο πίσω μέρος. Στο πίσω μέρος φαίνεται σαν να έχει διπλή κάμερα, αλλά και πάλι δεν έχει. Είναι λίγο πιο παχύ, εξαιτίας της μεγάλης μπαταρίας, ενώ και πάλι, όσον αφορά τον σαρωτή, θα εξαρτάται από την αγορά στην οποία θα κυκλοφορήσει.

Hardware και κάμερα

Το Moto E5 Play διαθέτει Qualcomm Snapdragon 425 ή 427 στα 1.4 GHz, με 16GB storage, 2GB RAM και μπαταρία 2,800 mAh. Με άλλα λόγια είναι μια βασική συσκευή με βασικό hardware. Στο πίσω μέρος φέρει φακό των 8MP και μπροστά έναν φακό των 5MP. Το Moto E5 Plus φέρει 1.4 GHz Snapdragon 427, 32GB storage, 3GB RAM, 5,000 mAh μπαταρία και έναν φακό των 12MP στο πίσω μέρος και έναν των 8MP μπροστά. Έρχονται με Android 8 Oreo. Να σημειωθεί, ότι αναμένεται οι τιμές τους να διαμορφωθούν στα $130 για το Moto E5 Play και στα $180 για το Moto E5 Plus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.