Η χρήση mobile δεδομένων κατά το ταξίδι στο εξωτερικό τείνει να είναι να είναι ένα σημαντικό έξοδο, λόγω του κόστους περιαγωγής, των πρόσθετων δηλαδή χρεώσεων που οι πάροχοι χρεώνουν τους χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές τους σε μια ξένη χώρα. Θα σου άρεσαν όμως τα δωρεάν data; Δεν θα ήταν μια λύση σε ώρα ανάγκης;

Η Firsty σε μια προσπάθεια να λύσει το εν λόγω πρόβλημα παρέχει μια υπηρεσία eSIM που υπόσχεται δωρεάν mobile data για πάντα, όπου και αν βρίσκεσαι. Με ένα απλό ως προς τη χρήση user interface, υπόσχεται να βάλει τέλος στις χρεώσεις roaming για όλους.

Η Firsty χρησιμοποιεί ένα παγκόσμιο δίκτυο παρόχων -συνεργατών, επιτρέποντας τους χρήστες να συνδέονται αυτόματα με το καλύτερο τοπικό δίκτυο χωρίς να χρειάζεται να κάτι εσύ.

Αν και παίρνεις απεριόριστα δωρεάν data για ως 60 λεπτά για υπηρεσίες όπως WhatsApp, Messenger, email κτλπ, όταν ο χρόνος τελειώσει θα πρέπει να δεις μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων για να συνεχίσεις. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη εδώ.

Απεριόριστα data στο Cosmote What’s Up κάθε μήνα!

Εμείς δοκιμάσαμε ήδη την υπηρεσία, και όντως δίνει δωρεάν data, όμως στο δωρεάν πακέτο η ταχύτητα ήταν τρομερά χαμηλή, ακόμα και για browsing. Όμως ήταν αρκετή για ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου σε όλες της εφαρμογές μηνυμάτων. Συγκεκριμένα μας έδινε 0.05Mbps.

Η εταιρία παρέχει και πακέτα επί πληρωμή χρεώνοντας 2.5 ευρώ την ημέρα, για 2GB, που ειναι ότι πρέπει για όσους ταξιδεύουν στο εξωτερικό και χρειάζονται δεδομένα. Και αν δείτε τι χρεώνουν οι πάροχοι για χρήση στο εξωτερικό, θα καταλάβετε πόσο δυνατή είναι η υπηρεσία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.