Ωραίες οι προσφορές της Cosmote με απεριόριστα δεδομένα αλλά κάποια στιγμή τελειώνουν. Και άμα δεν θέλεις να μεταβείς στο Cosmote Neo υπάρχει τρόπος να έχεις και σε Cosmote What’s Up απεριόριστα δεδομένα κάθε μήνα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Cosmote πριν από αρκετό καιρό είχε καταργήσει το όριο ενεργοποιήσεων του εβδομαδιαίου πακέτου.

Το περιθώριο κέρδους της Cosmote – Πότε ξεκινά το Gigabit Voucher

Έτσι πλέον μπορείς να το ενεργοποιήσεις περισσότερες από δυο φορές και να βγάλεις μήνα. Σου έρχεται φθηνότερα και από το Cosmote Neo το οποίο έχει 33 ευρώ, 29 με την αλλαγή του προνομίου του Cosmote One.

Απλά θα μπαίνεις στη διαδικασία να ενεργοποιείς κάθε εβδομάδα το πακέτο με τα απεριόριστα δεδομένα, που ίσως πολλοί να επιλέξουν για αυτόν και μόνο το λόγο κάποιο συμβόλαιο ή το Cosmote Neo.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φθηνότερα αποκλείεται γιατί μόνο τα απεριόριστα λεπτά κοστίζουν 13,50 βαλε και 4 πακέτα ίντερνετ δηλαδή 1καθε εβδομάδα

  2. Το whats up δίνει συνέχεια προφορές με απεριόριστα δεδομένα οπότε αν υπολογίσουμε ολόκληρη τη χρονιά βγαίνει πολύ φθηνά… Πέρσι πχ θυμάμαι 3 μήνες με 10.90 ή 9.90 δεν θυμάμαι ακριβώς ενεργοποίησαμε 4 μήνες απεριόριστα… + Κάτι δωρεάν εβδομάδες Χριστούγεννα Πάσχα κάτι 3μερα κτλ… Φέτος τους βλέπω λίγο τσιγκούνηδες…. Χιχι… Μπορούσαν να δώσουν με 13.50 απεριόριστα για ένα μήνα και όχι 70 gb… Αν και εμένα προσωπικά θα μου περισσέψουν αλλά σίγουρα κάποιοι θα τα χρειάζονταν τα απεριόριστα… Μην είσαι τσιγκουνα κοσμοτε δώσε κάτι καλό και φέτος το καλοκαίρι!

  3. Βασικά 3 ή 4 μήνες πρέπει να ήταν αλλά δεν ξαναδιάβασα το σχόλιο να το διορθώσω και το έγραψα όπως να ναι… Σόρρυ… Χιχι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.