Η Virgin Media προέβη στην έκδοση συγκεκριμένης οδηγίας προς όλους τους πελάτες της για το πως να αυξήσουν τις ταχύτητες download και μάλλον σε αφορά. Συγκεκριμένα, ο γνωστός πάροχος υπηρεσιών σταθερής και internet αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρήσεις το Wi-Fi σου μακριά από εμπόδια και κοντινές συσκευές για να βελτιώσεις τις ταχύτητες download.

Δωρεάν απεριόριστα data για 3 ημέρες στο What’s UP της Cosmote

Συγκεκριμένα, η εταιρεία καλεί τους πελάτες της να ακολουθήσουν τον κανόνα του ενός μέτρου, δηλαδή να απομακρύνεις το hub από άλλες συσκευές, όπως τηλεοράσεις, ασύρματα ηχεία και ενσύρματα τηλέφωνα, αλλά και φούρνους μικροκυμάτων, καθώς αυτές οι συσκευές αυτές μπορεί να αλληλεπιδράσουν με το WiFi.  Τέλος φρόντισε να βρίσκεται σε όρθια θέση και όχι ξαπλωμένο κάτω.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτές οι απλές ενέργειες δεν θα φέρουν πιο γρήγορο internet στο σπίτι, αλλά αντίθετα θα έχεις τις ταχύτητες που πληρώνεις με την προϋπόθεση βέβαια αυτές να έρχονται στο modem σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.