Δωρεάν απεριόριστα data για 3 ολόκληρες ημέρες δίνει το What’s Up μέσω ενός νέου Mystery Token το οποίο θα το βρεις εντός της εφαρμογής.

Μεγάλη προσοχή σε απάτη που χακάρει το νέο ebanking της Πειραιώς – Δείτε screenshot

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από Δευτέρα 17/6 ως και την Δευτέρα 24/6. Τα απεριόριστα GB έχουν ισχύ από το Σάββατο 22/6 00:00:01 ως και την Δευτέρα 24/6 23:59:59. Η προσφορά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου μετά την λήξη.

Πρώτα καταναλώνονται τα GB της προσφοράς, μετά τα GB των πακέτων που λήγουν νωρίτερα. Τα GB της προσφοράς δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή και δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές (Data Sharing).

Τα GB της προσφοράς δεν μοιράζονται μεταξύ των μελών του προγράμματος Cosmote Family. Το κάθε μέλος του προγράμματος Family έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί και να καταναλώνει την προσφορά από τη σύνδεσή του μόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.