Μήπως έχεις βαρεθεί να βλέπεις ότι διαφημίσεις να ‘ναι στο YouTube; Θες να στηρίζεις τα κανάλια που αξίζουν, αλλά δεν μπορείς άλλο τις διαφημίσεις τον διάφορων XXXbet ιστοσελίδων που υπόσχονται απεριόριστο κέρδος με το σωστό στοίχημα; Ή εκείνες που λένε πώς να χάσεις βάρος πίνοντας ένα μαγικό τσάι; Κάτι τέτοιο συνήθως πληρώνουν χρυσάφι και η Google φροντίζει να προωθεί τις διαφημίσεις τους λίγο παραπάνω.

Ευτυχώς, η εταιρεία γνωρίζει πόσο κουραστικό μπορεί να γίνει το όλο θέμα και προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θες να βλέπεις πολλές ή λίγες διαφημίσεις, σε ειδικές κατηγορίες. Εγώ, θα σου πω πώς να χρησιμοποιήσεις τα μενού που έχει σχεδιάσει η Google. Είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία.

Αρχικά, μπαίνεις σε αυτήν τη σελίδα, αν δεν έχεις συνδεθεί θα πρέπει να βάλεις τα στοιχεία σύνδεσης σου. Μετά, ενεργοποίησε τον διακόπτη “Η Εξατομίκευση διαφημίσεων είναι”. Αφού το κάνεις αυτό, πήγαινε στο τέλος της σελίδας και θα δεις την ενότητα “Ευαίσθητες κατηγορίες διαφημίσεων στο YouTube“. Εδώ, μπορεί να επιλέξεις να βλέπεις λιγότερες διαφημίσεις σχετικά με το “Αλκοόλ”, τις “Γνωριμίες”, τα “Τυχερά παιχνίδια”, την “Εγκυμοσύνη και ανατροφή παιδιών”, και την “Απώλεια βάρους”. Για να το κάνεις αυτό, απλά πατάς το κουμπί “Εμφάνιση λιγότερων”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.