Ως μέρος της συνεχής βελτίωσής του, το Google Photos app στο Android, αναμένεται να εξοπλιστεί με νέα Portait Blur effect τα οποία θα λειτουργούν σε παλαιότερες φωτογραφίες αλλά και σε ακόμη περισσότερα αντικείμενα.

Οι χρήστες των Google One και των Pixels ήδη έχουν πρόσβαση σε Portrait Blur effects στο Google Photos, αλλά απαιτεί πληροφορίες βάθους εντός των εικόνων. Χάρη στο εν λόγω update θα μπορείς να εφαρμόσεις Bokeh effects σε περισσότερα υποκείμενα, όπως κατοικίδια, φαγητό, φυτά. Η Google αναφέρει ότι το εφέ μπορεί να εφαρμοστεί σε παλαιότερες φωτογραφίες εντός της βιβλιοθήκης του Google Photos, ανεξάρτητα από το αν οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί με τη χρήση του Portrait mode ή όχι.

Η λειτουργία αυτή έχει αποτελέσει ένα δημοφιλές βασικό στοιχείο της σειράς Pixel χάρη στο εξαιρετικό edge detection και στη δυνατότητα λεπτομερούς ρύθμισης των εφέ θόλωσης μετά το πάτημα του κλείστρου της κάμερας. Δυστυχώς, το Portrait Blur feature θα είναι μόνο διαθέσιμο στο Google Photos για Android σε όσους είναι συνδρομητές στο Google One ή έχουν ένα Pixel smartphone. Η συσκευή χρειάζεται τουλάχιστον 3GB RAM και θα πρέπει να τρέχει Android 8 και άνω για να έχει πρόσβαση σε αυτά τα νέα εργαλεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.