Το YouTube τρέχει ένα promotion και δίνει μέχρι και 12 μήνες δωρεάν συνδρομή Premium, αρκεί να καλέσεις άλλους χρήστες να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι το 2023 και εμφανίζεται σε χρήστες που έχουν ενεργή τη συνδρομή, ακόμα και σε δοκιμαστική περίοδο.

Η φάση λοιπόν έχει ως εξής. Μπαίνεις στο YouTube, πατάς τις τρεις γραμμές πάνω αριστερά, βρίσκεις το Premium, και κάνεις κλικ. Αν έχει ήδη ενεργή συνδρομή όλα καλά, διάβασε την επόμενη παράγραφο, διαφορετικά ενεργοποίησε τη δοκιμαστική περίοδο χρήσης του ενός μήνα και μετά προχώρα παρακάτω.

Όταν έχεις ενεργή συνδρομή premium, στη σελίδα της συνδρομής θα υπάρχει ένας σύνδεσμος της μορφής “youtube.com/premium?cc=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ”. Μοιράσου τον σύνδεσμο με “φίλους” και “γνωστούς” – ξέρεις εσύ – και μάζεψε μέχρι και 12 μήνες δωρεάν συνδρομή.

Για να κερδίσεις έναν μήνα δωρεάν YouTube Premium πρέπει κάποιος να πατήσει τον σύνδεσμο και να γραφτεί στην υπηρεσία για πρώτη φορά. Εμείς το δοκιμάσαμε από διάφορους λογαριασμούς και, με εξαίρεση έναν, λειτούργησε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή να γίνουμε ντε και καλά σκλαβακια στο youtube. Όχι ευχαριστώ ούτε τσάμπα για μια ζωή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.