Η Apple έχει δημιουργήσει μια σελίδα που συγκρίνει τα τηλέφωνά της για να πείσει το κοινό να αναβαθμίσει σε iPhone 15. Με αυτή την σελίδα η εταιρίας δείχνει το κοινό όλα όσα χάνει αν δεν αναβαθμίσει στην τελευταία της συσκευή, ώστε να το “βοηθήσει” να επιλέξει αν πρέπει να προχωρήσει σε αγορά.

Το τρελό που δεν περιμέναμε ποτέ από την Apple όμως, είναι πως αν έχει iPhone 13 ή iPhone 14, η εταιρία θεωρεί πως ΔΕΝ χρειάζεται να αναβαθμίσεις. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο.

Η σελίδα της εταιρίας είναι αρκετά βασική. Βάζεις την Apple συσκευή σου και σου επιστρέφει αποτελέσματα για τα σημεία που το iPhone 15 είναι πιο δυνατό και τις νέες λειτουργίες που προσφέρει.

Φυσικά η εταιρία πατάει πολύ στο νέο αισθητήρα των 48MP για την βασική κάμερα που έχουν όλα τα iPhone 15, ενώ επικοινωνεί πολύ και τον τηλεφακό, για ζουμ χωρίς να μειώνεται η ποιότητα. Παράλληλα αναφέρει το Action Button, το Cinematic Mode και όλες τις νέες λειτουργίες.

Όμως στην λίστα με τις συσκευές που συγκρίνει με το iPhone 15, δεν έχει καν τις συσκευές της σειράς iPhone 13 και iPhone 14, που λέει πολλά. Από ότι φαίνεται, η εταιρία θεωρεί πως το iPhone 15 δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές από τις συσκευές δύο χρόνων πριν, ώστε να τους πείσει να αναβαθμίσουν.

Στην Ευρώπη το Motorola Edge 50 Pro, αλλά με τιμή φωτιά

Ξαφνικά η Apple δεν θέλει τα λεφτά του κοινού; Αποκλείεται! Όμως και εμείς δεν πιστεύουμε πως κάποιος που έχει ένα iPhone 13 ή ένα iPhone 14, ειδικά στις Pro εκδόσεις, θα δει κάποια διαφορά αν αγοράσει τα νέα iPhone 15. Απλά τώρα η Apple το παραδέχεται η ίδια και αυτό προφανώς και αποτελεί είδηση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.