Φαίνεται ότι ορισμένα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max μπαίνουν με εξωτερική ζημιά στο κουτί, ή την παθαίνουν κατά τη μεταφορά. Με το που τα βγάζουν από το κουτί οι κάτοχοι τους διαπιστώνουν ότι οι συσκευές έχουν ζημιά σε διάφορα σημεία.

Σε κάποιες περιπτώσεις το πλαίσιο τιτανίου δεν έχει καθόλου χρώμα και όπου υπήρχε χρώμα στις ελαττωματικές συσκευές δεν έχει εφαρμοστεί ομοιόμορφα. Ένα άλλο πρόβλημα αφορά την τοποθέτηση της οθόνης, η οποία δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένη με τις άκρες της συσκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας υπάλληλος της Foxconn είχε αναφέρει ότι η πρώτη παρτίδα iPhone 15 Pro θα έχει προβλήματα. Όπως όλα δείχνουν, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.

Το υλικό που έχει κυκλοφορήσει περιλαμβάνει εικόνες με ποικίλα προβλήματα, όπως βρωμιά στους φακούς της κάμερας, γρατσουνιές στην οθόνη, φυσαλίδες και αποχρωματισμένα σημεία. Τα προβλήματα εμφανίζονται σε μονάδες που προορίζονται για τις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της ΕΕ.

Ένας μεταπωλητής παρατήρησε ανομοιόμορφα κενά στο πίσω γυαλί, ταλαντευόμενες οθόνες OLED, τηλέφωνα που βγαίνουν από το κουτί με μεγάλες γρατσουνιές και φυσαλίδες με διαστάσεις 5×4 εκατοστά κάτω από το γυαλί, και άλλα.

Αν και τα προβλήματα παρατηρούνται κυρίως στα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, ορισμένα 15 και 15 Plus παρουσιάζουν επίσης ελαττώματα. Ο ίδιος μεταπωλητής σημείωσε ότι δεν είδε ποτέ τέτοια προβλήματα με τα iPhone 14 Pro.

Apple iPhone 15 Pro Max Damage Out Of The Box

Σε πολλά σημεία του διαδικτύου γίνονται παράπονα σχετικά με συσκευές της σειράς iPhone 15 που δεν είναι άθικτες. Χρήστης του reddit αναφέρει σε μια ανάρτηση ότι η συσκευή είχε τρεις ρωγμές στην πίσω πλευρά με το που την έβγαλε από το κουτί. Όπως αναφέρει ο ίδιος, το smartphone δεν ήταν τοποθετημένο με ασφάλεια μέσα στο κουτί.

Αν διαπιστώσετε ότι ανήκετε σε αυτούς που παρέλαβαν προβληματικό iPhone 15 Pro, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με την Apple και να ζητήσετε αντικατάσταση. Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η νέα συσκευή που θα στείλουν θα είναι 100% άθικτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. θα πρεπει να τονισουμε οτι ΔΕΝ πρεπει, οταν ανοιγουμε την συσκευασια , να πιανουμε το iphone max με τα δαχτυλα των χεριων αλλα ΜΟΝΟ με τα δαχτυλα των ποδιων σας.Καλου κακου επικοινωνηστε με την apple , αν ειναι σπασμενο το γιαλακι, μηπως και σας δωσει δωρο μια θηκη ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.