Η Apple, πρόσφατα, άρχισε να υποστηρίζει τους νόμους περί δικαιώματος επισκευής και παράλληλα κάνει διάφορες ενέργειες ώστε τα iPhone να είναι πιο εύκολο να επισκευαστούν. Πέρυσι τα iPhone 14 έλαβαν βαθμολογία 7/10 για την επισκευασιμότητα, κυρίως χάρη στο νέο σχεδιασμό που έκανε την αντικατάσταση του πίσω γυάλινου πάνελ πιο εύκολη. Αντίστοιχη φιλοσοφία ακολουθεί και ο σχεδιασμός των iPhone 15 Pro και 15 Pro Max.

Αυτό έχει πολύ σημαντικά οφέλη για τους καταναλωτές, διότι η αλλαγή ενός ραγισμένου πίσω γυάλινου πάνελ από πανάκριβη έγινε απλά ακριβή. Σοβαρά, αυτή η επισκευή για ένα iPhone 14 Pro Max κοστίζει 550 δολάρια. Την ίδια στιγμή, η ίδια επισκευή σε ένα iPhone 15 Pro Max κοστίζει μόνο 200 δολάρια. Δείτε τον πίνακα με τις χρεώσεις ανά μοντέλο:

Cost to replace the rear glass panel
iPhone 14$170iPhone 15$170
iPhone 14 Plus$200iPhone 15 Plus$200
iPhone 14 Pro$500iPhone 15 Pro$170
iPhone 14 Pro Max$550iPhone 15 Pro Max$200

Πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι αυτές οι τιμές αφορούν καταναλωτές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο AppleCare+. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα θα πληρώσουν μόλις 30 δολάρια, επιπλέον της τιμής της συνδρομής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.