Πρόσφατα, ο διευθυντής του Instagram τόλμησε να πει ότι ενδιαφέρονται για τους δημιουργούς και τα λοιπά, και κάνουν ότι μπορούν για να τους ενισχύουν, και ότι τα NFTs είναι ένας τρόπος να τους προωθήσουν, και άλλα τέτοια ανούσια.

Ωστόσο, ο ίδιος και η εταιρεία του δεν μοιράζονται με τους δημιουργούς ούτε λεπτό από τα δισεκατομμύρια που κερδίζουν από τις διαφημίσεις που προβάλουν την πλατφόρμα τους, φυσικά στηριζόμενοι στις πλάτες των δημιουργών και influencer.

Το χειρότερο είναι ότι το Instagram έχει μετατραπεί σε παράδεισο των διαφημιστών. Μετά την προσθήκη και αύξηση του πλήθους των διαφημίσεων στα stories, η πλατφόρμα αποφάσισε ότι μπορεί να προβάλει ακόμα περισσότερες στο feed των χρηστών.

Όταν λέμε μπορεί να προβάλει περισσότερες, δεν εννοούμε εκεί που έβλεπες 1 διαφήμιση κάθε 10 δημοσιεύσεις να βλέπεις πλέον 1 διαφήμιση κάθε 5 δημοσιεύσεις, αλλά να βλέπεις δεκάδες διαφημίσεις και προωθητικά στη σειρά, μετά από 5-10 δημοσιεύσεις.

Είχαμε παρατηρήσει ότι κάτι παράξενο ετοιμάζει το Instagram, σε σχέση με τις διαφημίσεις, αλλά πέσαμε θύματα της βροχής των διαφημίσεων. Κοιτάγαμε τις δημοσιεύσεις όσων ακολουθούμε και ξαφνικά ξεκίνησαν οι διαφημίσεις και τα προωθητικά και δεν είχαν τέλος.

Στο βίντεο – των 13 δευτερολέπτων – που προσθέσαμε βλέπεις μόνο μερικές από τις διαφημίσεις. Το αρχικό βίντεο ήταν 2 λεπτά και το κόψαμε για να μειώσουμε τον όγκο του και τη διάρκεια του – δεν υπάρχει λόγος να περάσεις και εσύ τα ίδια εξαιτίας μας 😛

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.