Η Sony κυκλοφορεί μια σειρά από ενημερώσεις για το PlayStation 5 και την εφαρμογή PS App. Αυτές οι ενημερώσεις θα φέρουν νέα χαρακτηριστικά σε διάφορες συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένου του Chromecast.

Η εταιρεία ανακοίνωσε μια νέα ενημέρωση λογισμικού που έρχεται στις κονσόλες PS5 σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ενημερωμένη έκδοση περιέχει νέες λειτουργίες προσβασιμότητας, επιλογές ήχου, προσαρμογές συνεδριών multiplayer και υποστήριξη για μεγαλύτερους SSD. Αν είστε beta tester, πιθανότατα έχετε δοκιμάσει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το blog αναφέρει επίσης κάποια πράγματα που έρχονται σε συσκευές Android. Από σήμερα, το PS Remote Play θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές με Android TV OS 12 ή νεότερο. Αν και αυτό τεχνικά ανοίγει την πόρτα για το Android TV και το Google TV, η εταιρεία παραθέτει μέχρι στιγμής μόνο δύο συσκευές, το Chromecast με Google TV (μοντέλο 4K) και το μοντέλο BRAVIA XR A95L.

Οι λέξεις-κλειδιά στις οποίες πρέπει να εστιάσετε εδώ είναι το “μέχρι στιγμής”. Αυτό υποδηλώνει ότι περισσότερες συσκευές Android θα αποκτήσουν τελικά υποστήριξη. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το Chromecast με Google TV (HD) τρέχει επίσης σε Android TV OS 12. Έτσι, θεωρητικά, το PS Remote Play θα πρέπει να λειτουργεί και στο μοντέλο HD, σύντομα.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το PS Remote Play, πρόκειται για μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να παίζετε τα παιχνίδια PlayStation από απόσταση σε διάφορες συσκευές, υπολογιστές, τηλέφωνα, κ.λπ. Δεν είναι ακριβώς cloud gaming, καθώς χρειάζεστε ακόμα το PS5 για να μεταφέρετε το περιεχόμενο στη συσκευή σας.

Επιπλέον, η εφαρμογή PS App για Android και iOS θα αποκτήσει κάποια νέα χαρακτηριστικά τις επόμενες εβδομάδες. Τώρα, θα μπορείτε να αντιδράτε σε μηνύματα με emojis και να βλέπετε μια προεπισκόπηση της οθόνης κοινής χρήσης κάποιου πριν συμμετάσχετε σε ένα πάρτι στην εφαρμογή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.