Επιτέλους, το One UI 5 Watch που κυκλοφόρησε από τη Samsung για τα Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro στη Νότια Κορέα την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφορεί τώρα και για τα δύο ρολόγια στην Ευρώπη. Αυτήν τη στιγμή το παίρνουν τα μοντέλα Bluetooth=, αλλά οι εκδόσεις LTE θα πρέπει να το πάρουν σύντομα.

Η ενημέρωση έχει έκδοση firmware R9xxXXU1BWH3 και απαιτεί λήψη περίπου 1.7GB δεδομένων για το βασικό μοντέλο. Το changelog με το τι φέρνει η ενημέρωση στα περσινά ρολόγια της Samsung μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Αν δεν έχετε λάβει ακόμη την ενημέρωση του One UI 5 Watch στο Samsung Galaxy Watch 5 ή Galaxy Watch 5 Pro που διαθέτετε, μπορείτε να κάνετε έλεγχο για ενημερώσεις χειροκίνητα πηγαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις ρολογιού > Ενημέρωση λογισμικού ρολογιού – στο Galaxy Watch στην εφαρμογή Samsung Galaxy Wearable.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.