Τα Samsung Galaxy Watch 5 και 5 Pro έχουν τη δυνατότητα να μετρούν τη θερμοκρασία δέρματος. Ωστόσο, ο αισθητήρας δεν χρησιμοποιούνταν μέχρι πρόσφατα. Όμως, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κυκλοφόρησε ένα update το οποίο ενεργοποιεί την παρακολούθηση της θερμοκρασίας ώστε να ενισχύσει τη λειτουργία παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Η εταιρεία είχε ξεκαθαρίσει ότι ο αισθητήρας θα χρησιμοποιηθεί για διάφορες λειτουργίες. Ωστόσο, η διάθεση της παραπάνω λειτουργίας δεν έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα προς έναν κόσμο άπειρων δυνατοτήτων, αλλά έδωσε την αίσθηση πως η κατασκευάστρια απλά κινείται προς την κλασική κατεύθυνση που ακολουθεί ο ανταγωνισμός.

Για να επαναφέρει τον ενθουσιασμό των καταναλωτών της, η Samsung προέβη σε κάποιες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, στέλεχος της από το τμήμα Health Service είπε ότι ο αισθητήρας παρακολούθησης της θερμοκρασίας του δέρματος των Samsung Galaxy Watch 5 θα γίνει πιο χρήσιμος με μελλοντικά update.

Το στέλεχος δεν ανέφερε λεπτομέρειες για τις λειτουργίες υγείας που θα σχετίζονται με τον αισθητήρα, ενώ δεν μπορούσε να αναφερθεί σε κάποιο ακριβές χρονοδιάγραμμα. Επίσης, τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη διάθεση χαρακτηριστικών που χρησιμοποιούν τέτοιους αισθητήρες, όπως οι πολιτικές των σχετικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.