Στο ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι μια διευρυμένη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης είναι ακόμη σε εξέλιξη για τα Apple Watch και σε καλό δρόμο για κυκλοφορία περίπου την ίδια περίοδο με τη δημόσια κυκλοφορία του watchOS 9, αργότερα φέτος.

Ενώ τα Apple Watch διαθέτουν ήδη τη λειτουργία Reserve Power που εμφανίζει μόνο την ώρα στην οθόνη για διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ο Gurman είπε ότι το Low Power Mode θα επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών και άλλων λειτουργιών σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης.

Ο Gurman ανέφερε για πρώτη φορά ότι η λειτουργία ήταν υπό ανάπτυξη τον Απρίλιο, αλλά η Apple δεν ανακοίνωσε τη δυνατότητα κατά την προεπισκόπηση του watchOS 9 στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC τον Ιούνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Gurman πιστεύει ότι η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει τη νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όπως η νέα λειτουργία κλειδώματος για το iOS 16 που ανακοινώθηκε μετά το WWDC.

Το watchOS 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, παράλληλα με την κυκλοφορία του Apple Watch Series 8, ενός νέου Apple Watch SE, και μιας νέας ανθεκτικής έκδοσης του Apple Watch.

Ο Gurman είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας θα μπορούσε να είναι μια αποκλειστική hardware δυνατότητα, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να περιορίζεται στο Watch Series 8 και ενδεχομένως σε άλλα νέα μοντέλα.

Στο νέο του ενημερωτικό δελτίο, ο Gurman είπε ότι η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να ανήκει στην ίδια λίστα με ορισμένες από τις νέες δυνατότητες του ανθεκτικού Apple Watch.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.