Η Apple εργάζεται σε μια “extreme sports” έκδοση του Apple Watch που θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και μεταλλικό περίβλημα που θα είναι πιο ικανό να αντέχει στην έντονη χρήση υπό δύσκολες συνθήκες, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Αυτή η έκδοση θα απευθύνεται σε αθλητές, πεζοπόρους, και άλλους που αντιμετωπίζουν πιο ακραίες συνθήκες, όταν φορούν τα έξυπνα ρολόγια τους, και θα είναι το μεγαλύτερο smartwatch της εταιρείας, μέχρι σήμερα.

Η οθόνη της “extreme sports” έκδοσης του Apple Watch θα έχει σχεδόν δύο ίντσες διαγώνια, η οποία είναι μεγαλύτερη από το μέγεθος 1.9 ιντσών οθόνης του τρέχοντος Watch Series 7 και του προγραμματισμένου Watch Series 8.

Θα έχει περίπου 7 τοις εκατό μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης από το Watch Series 7 των 45 mm και ανάλυση οθόνης 410 x 502 pixel. Ο Gurman εικάζει ότι η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιπλέον περιοχή οθόνης για να παρέχει περισσότερες μετρήσεις φυσικής κατάστασης.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με το πώς θα ονομάσει η εταιρεία την “extreme sports” έκδοση του Apple Watch, αλλά θα περιλαμβάνει βελτιωμένη αντοχή στην κρούση και προστασία με τη μορφή ενός μεταλλικού υλικού που είναι ισχυρότερο από το αλουμίνιο.

Επιπλέον, αυτό το νέο ρολόι θα έχει οθόνη πιο ανθεκτική στο θραύση και μεγαλύτερη μπαταρία για να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και να μπορεί να καταγράφει μεγαλύτερους χρόνους προπόνησης, σε σύγκριση με τα τρέχοντα και ρολόγια της Apple, καθώς και το επερχόμενο Watch Series 8.

Η “extreme sports” έκδοση του Apple Watch θα πωλείται μαζί με το τυπικό Watch Series 8 που έχει προγραμματιστεί για αργότερα φέτος και το Apple Watch SE, το οποίο αναμένεται επίσης να λάβει μία αναβάθμιση σε επίπεδο hardware μέσα στο 2022.

Εκτός από μεγαλύτερο σώμα και πιο ανθεκτικό περίβλημα, η νέα ενισχυμένη έκδοση του Apple Watch θα λειτουργεί όπως και τα άλλα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας και θα έχει τις ίδιες δυνατότητες που θα έχουν και τα επερχόμενα Series 8.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.