Η Xiaomi έχει λανσάρει ήδη μερικά μοντέλα των 13 series και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στην MWC 2023. Ωστόσο, η εταιρεία ακολουθεί την παράξενη στρατηγική της ακανόνιστης κυκλοφορίας των μοντέλων της βασικής σειράς, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, αν και γνωρίζουμε την ύπαρξη του Xiaomi 13 Ultra, δεν το έχουμε δει να κάνει ντεμπούτο, ακόμη.

Ξέρουμε ήδη πολλά για το τηλέφωνο, χαρακτηριστικά, εμφάνιση, και πάει λέγοντας. Ακόμα και στέλεχος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, σε αντίθεση με το 12S Ultra. Πότε όμως θα γίνει αυτό; Αρχικά, ο γνωστός leaker Ice Universe ανέφερε ότι όντως το στέλεχος δεν υπερέβαλε και το 13 Ultra θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Έπειτα, ένας άλλος γνωστός leaker / tipster με πολύ καλό ποσοστό έγκυρων αναφορών, ο SnoopyTech, απάντησε στο tweet του Ice Universe και σχολίασε ότι το Xiaomi 13 Ultra θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο τον Μάιο του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.