Η Xiaomi θα βρίσκεται στην MWC 2023 και θα παρουσιάσει μερικά νέα – ή και όχι – προϊόντα. Μεταξύ τους θα είναι και τα Xiaomi 13 series, που προς το παρόν είναι το απλό και το Pro, ενώ η εταιρεία θα προσθέσει στη σειρά το 13 Lite.

Οι φήμες αναφέρουν ότι το Xiaomi 13 Ultra είναι επίσης στα σκαριά, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ωστόσο, χάρη σε μια εικόνα που διέρρευσε, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στον σχεδιασμό του.

Η εικόνα παρουσιάζει τη συσκευή με ένα μεγάλο κυκλικό module κάμερας που υπογράφει η Leica. Στο module βλέπουμε τέσσερις κάμερες και το LED flash. Το πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται να έχει φινίρισμα από vegan δέρμα.

Ενώ ο σχεδιασμός της συσκευής μοιάζει πολύ με το Xiaomi 12S Ultra, υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές. Για παράδειγμα, το module φαίνεται να προεξέχει λιγότερο στο Xiaomi 13 Ultra από ό,τι στο 12S Ultra. Επίσης, φαίνεται το πάνω τμήμα που είναι πιο ογκώδες έχει “ενσωματωθεί” στην πλάτη με τη χρήση ενιαίου καλύμματος.

Η Xiaomi είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι το 13 Ultra επόμενης γενιάς θα είναι διαθέσιμο στις παγκόσμιες αγορές. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.