Η σημερινή ημέρα είναι μεγάλη για τη Xiaomi, αλλά κυρίως για τους οπαδούς των προϊόντων της παγκοσμίως. Εκτός από τα Redmi Note 13 και τις 4G εκδόσεις τους, η εταιρεία λάνσαρε στις παγκόσμιες αγορές και τα Redmi Buds 5. Πριν δούμε τις τιμές τους, ας θυμηθούμε τα χαρακτηριστικά των δύο TWS ακουστικών.

Redmi Buds 5

Πρόκειται για τους διαδόχους των Redmi Buds 4 και έχουν εντυπωσιακές προδιαγραφές για την τιμή τους, με κορυφαία χαρακτηριστικά την ακύρωση θορύβου 46db και τις 40 ώρες αυτονομία. Επίσης, τα ακουστικά υποστηρίζουν Bluetooth 5.3 και και έχουν εργονομικό σχεδιασμό.

Redmi Buds 5 Launch

Σε αντίθεση με τα Redmi Buds 4, τα νέα Buds 5 αποκτούν σχεδίαση με στέλεχος. Τα ακουστικά προσφέρονται σε μαύρο, γαλάζιο και λευκό χρώμα. Τα Buds 5 έχουν εύρος ευρείας ζώνης 2kHz και προσφέρουν βάθος μείωσης θορύβου τριών επιπέδων καθώς και transparency mode τριών επιπέδων. Για καθαρές κλήσεις, τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με διπλό μικρόφωνο και AI noise cancellation. Τα νέα ακουστικά της Redmi συνδέονται μέσω Bluetooth 5.3 και μπορούν να ρυθμιστούν λεπτομερώς από την εφαρμογή Xiaomi Earbuds.

Η Xiaomi υπογραμμίζει ότι τα Redmi Buds 5 διαθέτουν ανεξάρτητο ακουστικό θάλαμο, με πηνίο ακριβείας 1.6m και ένα εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα 12.4 mm από τιτάνιο υψηλής πολυμερικής επίστρωσης. Τα ακουστικά έχουν επίσης λάβει πιστοποίηση υλικού Netease Cloud Music. Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, τα Buds 5 υποστηρίζεται ότι προσφέρουν 40 ώρες αναπαραγωγής (σε συνδυασμό με τη θήκη) και παρέχουν 2 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μόλις 5 λεπτά φόρτισης. Τα Redmi Buds 5 κυκλοφόρησαν στην Κίνα στα CNY 199 (~26€) και παγκοσμίως κυκλοφορούν στα $46 (~42€).

Redmi Buds 5 Pro

Τα Redmi Buds 5 Pro έχουν κλασικό in-ear σχεδιασμό και δυναμικούς drivers με 10mm ceramic-coated tweeter και 11mm titanium-plated woofer. Επίσης, υποστηρίζουν LHDC 5.0 Hi-Res audio streaming και προσφέρουν 52dB ANC.

Redmi Watch 4 Buds 5 Pro Launch

Η σύνδεση των Buds 5 Pro γίνεται με Bluetooth 5.3, η μέγιστη αυτονομία των TWS φτάνει τις 38 ώρες, ενώ τα ακουστικά φτάνουν τις 6.5 ώρες με ενεργό ANC και τις 10 ώρες με ανενεργό το ANC. Τα Buds 5 Pro κοστίζουν στην Κίνα CNY 399 (~51€) και παγκοσμίως κυκλοφορούν στα $78 (~71€).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.