Μετά τα renders του Galaxy Z Fold 6, διέρρευσαν renders του Samsung Galaxy Z Flip 6. Όπως και ένα σωρό αναδιπλούμενα πριν από αυτό, δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, τουλάχιστον για όσους είναι ήδη εξοικειωμένοι με το Galaxy Z Flip 5.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Renders

Ο OnLeaks και το Smartprix έχουν κοινοποιήσει renders του Galaxy Z Flip 6 και δεν θα σας κατηγορούσαμε αν τα μπερδέψατε με renders του Galaxy Z Flip 5. Η εξωτερική οθόνη είναι 3.4 ιντσών, ενώ η εσωτερική οθόνη λέγεται ότι έχει διαγώνιο 6.7 ίντσες. Η μόνη αλλαγή που θα μπορούσατε να εντοπίσετε είναι η παρουσία δύο οπών μικροφώνου στο επάνω μέρος του τηλεφώνου, αντί για μία που είχε το Z Flip 5, και το πιο επίπεδο πλαίσιο.

Οι περισσότερες διαφορές του Samsung Galaxy Z Flip 6 με τον προκάτοχο του αφορούν τις διαστάσεις. Η διαρροή δείχνει ότι το Z Flip 6 θα έχει διαστάσεις περίπου 165,0 x 71,7 x 7,4 χιλιοστά, σε σύγκριση με τα 165,1 x 71,9 x 6,9 χιλιοστά του Galaxy Z Flip 5. Η μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι το παχύτερο σώμα, που θα μπορούσαμε να το μεταφράσουμε σε αύξηση του μεγέθους της μπαταρίας.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Renders

Περιμένουμε να γίνουν γνωστά περισσότερα για το clamshell foldable smartphone, τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε την επιβεβαίωση όσων διαρρεύσουν για το Samsung Galaxy Z Flip 6 από την ίδια την εταιρεία κατά το Galaxy Unpacked event του καλοκαιριού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.