Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Z Flip 5 τον περασμένο μήνα, το οποίο έχει αισθητά αναβαθμισμένη οθόνη σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Ωστόσο, το clamshell foldable smartphone εξακολουθεί να παραμένει κολλημένο στο σύστημα καμερών 12MP+12MP.

Η Samsung δοκιμάζει ήδη πρώιμες εκδόσεις του Galaxy Z Flip 6, το οποίο θα έχει αναβαθμισμένο module με 50MP κύρια κάμερα. Αν και δεν μάθαμε λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα κάμερα είναι πιθανό η Samsung να αποφασίσει να εγκαταλείψει αυτόν τον αισθητήρα 50MP και να παραμείνει στη 12MP κάμερα.

Παρ’ όλα αυτά, αν τελικά προβεί στην αλλαγή της κύριας κάμερας, αυτό θα μπορούσε να είναι μια σημαντική αναβάθμιση για τη σειρά Flip. Μένει να περιμένουμε και να δούμε αν κάποια πηγή επιβεβαιώσει την αλλαγή του αισθητήρα στο Samsung Galaxy Z Flip 6.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.