Κανένα από τα foldable της Samsung, ούτε καν τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3, δεν διαθέτουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, κάτι που μπορεί να ισχύει για τους διαδόχους τους. Σύμφωνα με αναφορά από το BusinessKorea, η Samsung δεν θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη στα επερχόμενα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4.

Αυτό είναι αρκετά περίεργο επειδή, όπως αναφέρουν πολλά μέσα ενημέρωσης και πηγές του κλάδου, εικάστηκε ότι το Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4 θα περιλαμβάνουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Αυτή η εικασία βασίστηκε στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατέθεσε η Samsung στον World Intellectual Property Organization (WIPO).

Ωστόσο, τα επερχόμενα foldable smartphones τέταρτης γενιάς θα συνεχίσουν να έχουν έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας στο πλάι της συσκευής. Οι ειδικοί λένε ότι η Samsung Electronics αποφάσισε να μείνει με την υπάρχουσα τεχνολογία καθώς είναι πιο συμφέρουσα όσον αφορά την εμπειρία χρήστη.

Αυτό βασίζεται στο ότι ο αισθητήρας στο πλάι της συσκευής δεν απαιτεί το άνοιγμα του foldable smartphone για το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Τα δομικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας δεν είναι ο λόγος για τη μη συμπερίληψή της, ούτε και η αντοχή της οθόνης, καθώς τα επερχόμενα αναδιπλούμενα θα είναι βελτιωμένα και σε αυτόν τον τομέα.

Το αν αυτό θα αλλάξει στη πορεία παραμένει άγνωστο και οποιαδήποτε αναφορά θα αποτελούσε απλή εικασία. Είναι ακόμη νωρίς για να υποθέσουμε οτιδήποτε για τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4. Πόσο μάλιστα να το θεωρήσουμε δεδομένο, χωρίς απτά στοιχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.