Καθώς μετράμε αντίστροφα για το επόμενο Unpacked event, το οποίο πιθανώς θα είναι το μεγαλύτερο που έχει κάνει μέχρι τώρα η εταιρεία, οι συσκευές που θα δούμε να λανσάρονται εμφανίζονται σε όλο και περισσότερα leaks. Επόμενος σταθμός το Samsung Galaxy Ring που πέρασε από την FCC και αποκάλυψε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι της νοτιοκορεάτικης εταιρείας έχει κωδικούς μοντέλων SM-Q500 με 509, ενώ απουσιάζει το 503 και το 504. Δεν ξέρουμε γιατί η εταιρεία έχει παραλείψει αυτά τα νούμερα, αλλά το δαχτυλίδι θα είναι διαθέσιμο σε οκτώ διαφορετικά μεγέθη με Bluetooth 5.4 και Bluetooth LE.

Ωστόσο, το περίεργο εδώ δεν είναι ούτε η παράληψη των δύο αριθμών που είναι οι βασικοί κωδικοί μοντέλων, ούτε τα μεγέθη του Samsung Galaxy Ring. Ειδικά το δεύτερο είναι κάτι αναμενόμενο για τέτοια συσκευή. Το θέμα εδώ είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας.

Αντί η κατασκευάστρια να χρησιμοποιήσει μπαταρία με συγκεκριμένο μέγεθος, ώστε να μπορεί να πει ότι το Galaxy Ring έχει αυτονομία Χ ημέρες, έχει φροντίσει ώστε όσο μεγαλύτερο είναι το δάχτυλο του χρήστη, άρα και το δαχτυλίδι, τόσο μεγαλύτερη να είναι η μπαταρία του wearable.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα με μέγεθος 5, 6, και 7 έχουν 17mAh μπαταρία. Από την άλλη, τα μοντέλα με μέγεθος 8, 9, 10, και 11 διαθέτουν μπαταρία με χωρητικότητα 18.5mAh. Τέλος, το μεγαλύτερο μοντέλο με μέγεθος 12 έχει 22.5mAh μπαταρία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το Galaxy Ring θα έχει αυτονομία 9 ημέρες. Με βάση τα νεότερα στοιχεία, μάλλον η Samsung θα μπορεί να πει ότι το Galaxy Ring έχει αυτονομία έως 9 ή και 10 ημέρες και αυτό το νούμερο θα αγορά το μεγαλύτερο μοντέλο.

Θα πει κανείς, γιατί είναι κακό αυτό; Όταν μιλάμε για τέτοια μεγέθη, η διαφορά ανάμεσα στα 17mAh και τα 22.5mAh είναι 32%. Ανάλογα με τις απαιτήσεις τις συσκευής και με εντελώς πρόχειρο τρόπο υπολογισμών, θα μπορούσαν οι 9 ημέρες του Galaxy Ring 12 να γίνουν 7 ή και 6 ημέρες για τα μικρότερα μοντέλα.

Δυστυχώς, αυτή η διαφορά δεν καλύπτεται στο φάσμα των 300 με 350 δολαρίων, που αναφέρουν κάποιες πηγές για την τιμολόγηση του Samsung Galaxy Ring. Θα περίμενε κανείς οι τιμές να είναι κάτι σε 250 με 350 δολάρια, με τα μικρότερα να κοστίζουν 250, τα ενδιάμεσα 300, και το μεγαλύτερο μοντέλο 350 δολάρια. Πιθανώς, θα μάθουμε περισσότερα μέχρι το Galaxy Unpacked event.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.