Η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της έξυπνο δαχτυλίδι, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη. Προφανώς, όταν μιλάμε για ένα δαχτύδι, το μεγαλύτερο θέμα είναι αν κάνει στα δάχτυλα μας. Οπότε, πώς η Samsung θα εξασφαλίσει ότι το Galaxy Ring που θα αγοράσεις θα έχει το σωστό μέγεθος, για το δικό σου δάχτυλο;

Χάρη σε ενημερωτικό δελτίο που λάβαμε από το Substack του γνωστούς leaker Evan Blass, ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός έχει σχεδιάσει μία πλήρη διαδικασία επιλογής και παραγγελίας του σωστού δαχτυλιδιού. Η αποκάλυψη ήρθε με τη μορφή εικόνας που φαίνεται να προέρχεται από τη σελίδα παραγγελιών και εμφανίζεται όταν πατήσεις ότι δεν γνωρίζεις το μέγεθος δαχτυλιδιού που σου ταιριάζει.

Προφανώς, αν ξέρεις το μέγεθος δαχτυλιδιού που κάνει στο δικό σου δάχτυλο, απλά το διαλέγεις και παραγγέλνεις το Samsung Galaxy Ring. Διαφορετικά, η εταιρεία σου στέλνει ένα κιτ από δείγματα με το οποίο μπορείς να κάνεις δοκιμές και να εντοπίσεις το κατάλληλο για το δάχτυλο σου μέγεθος. Μετά, επιβεβαιώνεις το μέγεθος στην παραγγελία σου και η Samsung σου στέλνει το έξυπνο δαχτυλίδι.

Samsung Galaxy Ring

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.