Ο Elon Musk έχει τον δικό του τρόπο να χειρίζεται τα πράγματα. Αν και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει όσα έχει καταφέρει, πολλοί είναι αυτοί που εναντιώνεται στις τακτικές και τις αποφάσεις του. Ένας από αυτούς είναι και ο Bill Gates.

Στα τελευταία δρώμενα, ο Elon Musk εξαγόρασε το Twitter για 44 δισ. δολάρια και έβαλε χρέη των οποίων τους τόκους καλείται να καλύπτει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Από τη στιγμή που εξαγόρασε το μεγάλο κοινωνικό δίκτυο άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται στο δικό του βασίλειο και όλοι πρέπει να κάνουν ό,τι θέλει αυτός.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Elon Musk ήταν να αποκλείσει τον λογαριασμό της Amber Heard χωρίς προφανή λόγο. Πολλοί θεώρησαν ότι το έκανε ως εκδίκηση για προσωπικούς του σκοπούς, καθώς η Heard υπήρξε πρώην σύντροφος του για άγνωστο διάστημα.

Έπειτα, συνεχίζοντας παρόμοιες τακτικές, επανέφερε λογαριασμούς που είχαν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες του Twitter μόνο και μόνο για να δείξει ότι μπορεί. Άλλαξε το σύστημα επαλήθευσης και πολλά άλλα στοιχεία τις πλατφόρμας. Προσπάθησε να εφαρμόσει μία ελευθερία λόγου με βάση τη δική του λογική. Και πολλά άλλα.

Όλα αυτά οδήγησαν στην απομάκρυνση σοβαρών εταιρειών και προσώπων από την πλατφόρμα και τη διακοπή ζωτικής σημασίας πολύχρονων συνεργασιών. Κάπως έτσι, ο Elon Musk κατάλαβε ότι το γεγονός πως είναι CEO του Twitter ενοχλεί περισσότερους από όσους χαροποιεί και αποφάσισε να παίζει το κεφάλι του κορώνα γράμματα.

Έβαλε μία ψηφοφορία στο Twitter που ζητούσε από τους χρήστες να του πουν αν πρέπει να παραιτηθεί ή όχι. Επίσης, είπε ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Τελικά, το κοινό μίλησε και έδειξε ότι δεν τον θέλει για επικεφαλής της κοινωνικής πλατφόρμας. Μένει να δούμε αν θα κρατήσει τον λόγο του ή θα κάνει πάλι ότι του λέει η προσωπική του θέληση.

Ποια η θέση του Bill Gates σε όλα αυτά; Ο τεχνολογικός μεγιστάνας σχολίασε τη συμπεριφορά του Elon Musk και είπε ότι έχει “seat-of-the-pants” συμπεριφορά. Πρόκειται για μία έκφραση που χρησιμοποιείται για αποφάσεις που παίρνονται με βάση την προσωπική κρίση και τα συναισθήματα, χωρίς σχεδιασμό, προετοιμασία, ή βοήθεια από άλλους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.