Είναι προφανές εδώ και δύο χρόνια τώρα ότι η Samsung σκοτώνει το όνομα Galaxy Note, αλλά η εταιρεία έβαλε επίσημα το τελευταίο καρφί στο φέρετρο, επιβεβαιώνοντας πλήρως ότι η εμβληματική σειρά είναι νεκρή. Σε συνέντευξη του στο Dailian.co.kr, κατά τη διάρκεια της MWC 2022, o επικεφαλής κινητής τηλεφωνίας της Samsung, Roh Tae-moon, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την τύχη της μάρκας Galaxy Note και ήταν αρκετά ξεκάθαρος με την απάντηση που έδωσε.

Ο Tae-moon διευκρίνισε ότι, στο μέλλον, τα χαρακτηριστικά και ο παράγοντας μορφής του Galaxy Note θα συνεχίσουν να παραμένουν στο Galaxy S “Ultra”, καθώς η αρχή έγινε με το Galaxy S22 Ultra. Το μεταφρασμένο σχόλιο του ήτα ότι “Το Galaxy Note… θα γίνει «Ultra»”. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι κυριολεκτικά μια συσκευή Galaxy Note με άλλο όνομα.

Το τηλέφωνο έχει την εμφάνιση, την αίσθηση, και τα χαρακτηριστικά μιας ανανεωμένης συσκευής Galaxy Note, απλά ανήκει στη βασική σειρά flagship smartphones της Samsung. Ωστόσο, είναι σχεδόν κρίμα να αποκαλούμε αυτή τη συσκευή Galaxy S, καθώς ξεχωρίζει κατά πολύ δίπλα στα άλλα μοντέλα της σειράς – τα Galaxy S22 και S22+.

Με βάση τη σύντομη δήλωση του Tae-moon, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί και στις μελλοντικές σειρές. Πέρα από το S22 Ultra, φαίνεται ότι η Samsung έχει επίσης σχέδια να διατηρήσει την κληρονομιά του Note σε μελλοντικές εκδόσεις foldable, με το Galaxy Z Fold 4 να φημολογείται ότι θα υιοθετήσει μια υποδοχή για το S Pen.

Όπως και να έχει, είναι η πρώτη φορά που η Samsung επιβεβαιώνει επίσημα ότι τερματίζει οριστικά τη σειρά Galaxy Note.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.