Μια αναφορά από τη Νότια Κορέα δείχνει ότι η απουσία του Samsung Galaxy Note 21 θα μπορούσε να έχει επηρεάσει τις πωλήσεις της σειράς Galaxy S21. Αν η Samsung είχε παραλείψει τη σειρά Galaxy Note το 2021 για να αυξήσει τις αναμενόμενες πωλήσεις της σειράς Galaxy S21, οι προσδοκίες προφανώς δεν ικανοποιήθηκαν, λαμβάνοντας υπόψη τους αριθμούς πωλήσεων για το 2021.

Η αναφορά λέει ότι η σειρά Galaxy S21 πούλησε περίπου 25 εκατομμύρια κομμάτια, στο ίδιο χρονικό διάστημα με τα S20 το 2020, που πούλησαν περίπου τις ίδιες ποσότητες. Επίσης, επισημαίνει το γεγονός ότι η στρατηγική της Samsung μπορεί τελικά να μην ήταν επιτυχής.

Η πανδημία θα μπορούσε να έχει παίξει τον ρόλο της στη μείωση των πωλήσεων, αλλά θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετοί άλλοι παράγοντες που ευθύνονται για τη μειωμένη απόδοση των Samsung Galaxy S21.

Ωστόσο, η απόφαση της εταιρείας να μην κυκλοφορήσει το Galaxy Note 21 στην αγορά μπορεί να είναι ένας υπολογισμένος κίνδυνος. Η αναφορά δείχνει ότι ο χαμηλός αριθμός πωλήσεων μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα παραγωγής που εμπόδισαν τη Samsung να επιτύχει τους στόχους και τις προθεσμίες παραγωγής.

Η εταιρεία θα μπορούσε να έχει καταγράψει υψηλότερες πωλήσεις εάν οι εγκαταστάσεις παραγωγής που εδρεύουν στο Βιετνάμ δεν παρεμποδίζονταν από πολλά ζητήματα. Μπορεί να ήταν μια σκληρή οικονομική απόφαση της Samsung λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες και τους κινδύνους που αντιμετώπιζε.

Μένει να δούμε όμως πώς θα λειτουργήσει η νέα στρατηγική με τη σειρά Galaxy S22. Το Galaxy S22 Ultra μπορεί κάλλιστα να είναι ένα Galaxy Note 22 και αναμένουμε από τους θαυμαστές των Galaxy Note να δοκιμάσουν το κορυφαίο μοντέλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.