Η Google δέχεται κριτική για σχεδόν οτιδήποτε κάνει, αλλά το μερίδιο χρηστών της παραμένει ισχυρό. Όπως και να το κάνεις, όσο καλό και αν είναι ένα προϊόν γίνεται καλύτερο όταν δίπλα του κολλήσεις το “δωρεάν”. Πρόσφατα, η εταιρεία άλλαξε τα χρώματα στο Google Maps.

Μία από τις πρώτες αντιδράσεις ήταν ότι αντιγράφει τους χάρτες της Apple. Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν τους νοιάζει με τι μοιάζουν, τους ενδιαφέρει ότι δεν είναι αισθητικά όμορφο ή χρηστικό. Προφανώς, η Google δεν ενδιαφέρθηκε για όλα αυτά.

Αντιθέτως, η Google ξεκίνησε κανονικά τη διάθεση των νέων χρωμάτων στο Maps με τους χρήστες να σχολιάζουν ακόμα πιο αρνητικά τη νέα παλέτα χρωμάτων. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν είναι εύκολη η ανάγνωση των χαρτών με τα νέα χρώματα, ενώ ορισμένοι εύχονται να μπορούσαν να επιστρέψουν στα παλιά.

Για παράδειγμα, ορισμένοι αναφέρουν ότι είναι δύσκολο πλέον να δεις του γκρι δρόμους, εκτός αν κάνεις αρκετό ζουμ. Οι περισσότεροι συμφωνούν στο ότι είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τις λεπτομέρειες στους χάρτες, γιατί τα χρώματα πλέον είναι “ξεπλυμένα”. Ελπίζουμε, η Google να κάνει κάτι για αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.