Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα ορισμένα νέα χαρακτηριστικά για την εφαρμογή χαρτών Maps, ωστόσο έχουμε πλέον και μια νέα χρωματική παλέτα. Ειδικότερα, μια πιο ανοιχτή απόχρωση του πράσινου χρησιμοποιείται για τα πάρκα και τη φύση, ενώ οι δρόμοι γίνονται λευκοί – γκρίζοι. Κάτι τέτοιο θα δώσει τη δυνατότητα στη Google να χρησιμοποιήσει το λευκό για τις διαβάσεις δρόμων.

google maps

Οι αυτοκινητόδρομοι γίνονται πλέον πιο σκούροι. Γενικότερα οι αλλαγές όπως βλέπεις και στις εικόνες είναι πολύ όμορφες και συμβάλλουν στη γενικότερη αισθητική της εφαρμογής, ενώ συγκρίσεις μπορεί να γίνουν και με τα Apple Maps.

 

Τα νέα χρώματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο πλέον κάνουν το ντεμπούτο τους σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο τόσο στο Android όσο και στο iOS.

Η λειτουργία του Google Maps για να μην ξεχνάς που έχεις παρκάρει

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.