Και όμως μπορείς να αποκτήσεις οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με ταχύτητες 1Gbps και τιμή μόλις από 24 ευρώ, αρκεί να είσαι σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από τις οποίες παρέχει διαθεσιμότητα η Inalan.

Ψάχνεις για νέα σύνδεση; Η Vodafone δίνει ΔΩΡΕΑΝ μια ολόκληρη τηλεόραση TCL 699 ευρώ

Συγκεκριμένα στα πλαίσια καλοκαιρινής προσφοράς προσφέρει δωρεάν τέλη εγκατάστασης και εξοπλισμό και ταχύτητες 200Mbps συμμετρικές με μόλις 23.1 ευρώ και μαζί και τηλεφωνία.

Αν κάποιος επιθυμεί 1Gbps συμμετρικό η ταχύτητα διαμορφώνεται στα 24 ευρώ. Είναι μια απίστευτα χαμηλή τιμή που δύσκολα θα βρεις σε άλλη εταιρεία, αλλά δυστυχώς με πολύ μικρή διαθεσιμότητα.

Από την άλλη πλευρά, μια αντίστοιχη εταιρεία, η HCN επεκτείνεται πλέον σε Κιλκίς, Βέροια και Κατερίνη, εκτός από τη Θεσσαλονίκη που έχει ήδη δίκτυο επομένως δες και εκείνες τις προτάσεις σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα.

*ισχύει για 6 μήνες συμβόλαιο
* ισχύει μόνο για νέες αιτήσεις και νέες συνδέσεις από 1/6/2024-31/08/2024)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εδώ κάπου να πω και την άλλη μεριά του νομίσματος.
  Κατά την εγκατάσταση τους μας έκοψαν την ίνα του ΟΤΕ 2 φορές σε διάστημα 2 χρόνων, με αποτέλεσμα να μας αφήσουν συνολικά 2 μήνες χωρίς κυριολεκτικά ίντερνετ, σε εποχές Home Office.

  Η απάντηση τους;
  “Έλα σε εμάς, είμαστε καλύτεροι”
  Αλήθεια σας λέω. και τις 2 φορές.

  Το χειρότερο marketing που είδα ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.