Σήμερα στην MWC πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του κινέζικου κολοσσού Oppo. Παρόλο που δεν έδειξε κάποια νέα συσκευή, η εταιρεία παρουσίασε μερικές ενδιαφέρουσες τεχνολογίες.

oppo004

Εκτός του Super VOOC, η Oppo παρουσίασε μια νέα τεχνολογία για κάμερες την SmartSensot Image Stabilization.

oppo003

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτή η τεχνολογία είναι η μικρότερη τεχνολογία σταθεροποίησης κάμερας στον κόσμο. Στην ουσία, το SmartSensor Image Stabilization είναι παρόμοιο με τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες OIS απλά έχει μικρύνει πολύ το μέγεθος. Τα τωρινά συστήματα OIS (Optical Image Stabilization)  βασίζονται σε ένα σύστημα όπου οι φακοί κινούνται ώστε να απορροφήσουν τυχών κραδασμούς. Το νέο σύστημα της Oppo κινεί ολόκληρο τον αισθητήρα.

oppo002

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η νέα τεχνολογία σε σχέση με την υπάρχουσα έχει κάποια πλεονεκτήματα. Είναι ταχύτερη με τις κινήσεις πιο ακριβείς και παράλληλα μπορεί να διορθώσει τις απειροελάχιστες δονήσεις. Επιπρόσθετα η τεχνολογία SmartSensor της Oppo μπορεί να κάνει διορθώσεις σε τρεις άξονες σε αντίθεση με τους δύο που χρησιμοποιείται στις υπάρχουσες τεχνολογίες. Τέλος η παραπάνω τεχνολογία θα χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να είναι πολλά υποσχόμενα όμως η Oppo δεν ανέφερε πότε θα εφαρμόσει τη νέα τεχνολογία σε κάποια συσκευή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.