Εδώ και αρκετό καιρό η τάση των smartphone με γρήγορη φόρτιση αυξάνεται όλο και περισσότερο, με τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία σε όλες τις νέες τους συσκευές. Όταν όμως πρόκειται για την OPPO και την τεχνολογία VOOC, η εταιρεία είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους σε αυτόν τον τομέα.

oppo-vooc

Η Oppo πραγματοποίησε σήμερα μια εκδήλωση τύπου στην MWC 2016 στη Βαρκελώνη και ανακοίνωσε την νέα της τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, Super VOOC, η οποίο θα χρησιμοποιείται από τις μελλοντικές της συσκευές.

oppo-super-vooc

Αυτή η τεχνολογία είναι ικανή να φορτίσει ένα smartphone από 5% έως 100% σε μόλις 15 λεπτά. Η OPPO παρουσίασε μια ζωντανή επίδειξη του Super VOOC στην MWC συνδέοντας ένα smartphone με 2500mAh. Στο τέλος της παρουσίασης, το κινητό είχε φορτίσει πλήρως και αυτό φυσικά είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό επίτευγμα.

Η OPPO Super VOOC τεχνολογία κάνει χρήση μιας χαμηλής τάσης 5V φορτιστής που έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις υπάρχουσες τεχνολογίες ταχείας φόρτισης της Qualcomm και της MediaTek. Ο φορτιστής Super VOOC κρατά το smartphone δροσερό, βελτιώνει την αποδοτικότητα φόρτισης και αποτρέπει κάθε είδους βλάβη της μπαταρίας.

oppo-fast-charge-super-vooc-graph-e1456226387126

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε γρήγορο φορτιστή ενός ανταγωνιστή με ένα smartphone Oppo με Super VOOC, θα επανέλθει στην κανονική αργή φόρτιση. Δυστυχώς, η τεχνολογία Super VOOC δεν θα γίνει διαθέσιμη για συσκευές που δεν έχουν κατασκευαστεί από την OPPO.

Η τεχνολογία είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά η εταιρεία ελπίζει πως θα καταφέρει να την χρησιμοποιήσει στα smartphone της στο εγγύς μέλλον.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.