Με το onlineTV 18 Plus, το οποίο είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, μπορείς να δεις εντελώς δωρεάν πάνω από 100 τηλεοπτικούς σταθμούς 13 χωρών. Το δίνουν εντελώς δωρεάν μέσω του sharewareonsale για PC και είναι συμβατό με Windows 10, Windows 11, Windows 7.

Πρόκειται για μια άδεια χρήσης για 1 έτος. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αφού κάνεις τη γνωστή διαδικασία μέσω Shareware, όπου θα δηλώσεις ένα temporary email για να μην γεμίσει το inbox σου με emails του sharewareonsale θα σου εμφανίσει τη σελίδα να κατεβάσεις το πρόγραμμα. Μην το κάνεις, αντίθετα πήγαινε σε αυτή εδώ τη σελίδα και ζήτα κωδικό ενεργοποίησης με ένα πραγματικό email αυτή τη φορά.

iPhone 15 Ultra: Σκοτώνει τον ανταγωνισμό με κάμερα κοντά 1”

Το email που θα λάβεις στο πραγματικό email σου θα έχει σύνδεσμο τον οποίο μόλις πατήσεις θα σου εμφανίσει τον κωδικό ενεργοποίησης και σύνδεσμο να κατεβάσεις το πρόγραμμα.

 

Βρες εδώ την προσφορά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.