Πριν από μερικές ημέρες η OnePlus είχε αναφέρει ότι θα παρουσιάσει στην global αγορά το OnePlus 10 Pro και πιο συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί το event, χωρίς καμιά απολύτως αναφορά σε ένα άλλο μοντέλο, ίσως το απλό OnePlus 10. Εν ολίγοις, έγινε αμέσως ξεκάθαρο, ότι η OnePlus βασίζεται αποκλειστικά στο OnePlus 10 Pro για να ηγηθεί της flagship οικογένειας σε global επίπεδο, χωρίς καμιά αναφορά σε ένα απλό OnePlus 10.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που η OnePlus αρνείται να ικανοποιήσει εκείνους που ζητούν ένα flagship killer. Η πιο οικονομική έκδοση του OnePlus 9 Pro χρειάστηκε σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι να καταφθάσει σε κάποιες αγορές, φθάνοντας στο σημείο κάποιοι να κατηγορήσουν την εταιρεία ότι υπήρχε μόνο σαν όνομα για να μπορεί να διαφημίσει χαμηλότερες τιμές σε σχέση με αυτήν που ο κόσμος θα πλήρωνε.

Φήμες θέλουν τη διάθεση ενός OnePlus 10R, μαζί με ένα OnePlus 10 Ultra προς το τέλος της χρονιάς. Κανένα από αυτά τα τηλέφωνα δεν θα καλύψει το κενό ενός απλού OnePlus 10. Αφήστε, που το OnePlus 10R μπορεί να προορίζεται για την αγορά της Κίνας ή της Ινδίας, ενώ δεν είναι καν σίγουρο αν το OnePlus 10  Ultra κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν υπάρχει κοινό για το OnePlus 10 Ultra μένει να φανεί, αλλά σίγουρα δεν θα ικανοποιεί εκείνους που ψάχνουν ένα affordable flagship.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό διάθεσης συσκευών με τα Nord, προδιαγράφουν ένα δύσκολο μέλλον για την εταιρεία, πόσο μάλλον σε καιρούς που το brand identity, η ταυτότητα δηλαδή είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης σε μια άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία. Μάλιστα, ο αρθρογράφος στο androidauthority φθάνει μέχρι και το σημείο να τονίσει, ότι η κατάσταση φαντάζει σαν τις τελευταίες ημέρες της HTC, αν και η OnePlus απέχει ακόμα.

Η Ευρώπη πηγαίνει για διαλειτουργικότητα όλων των εφαρμογών μηνυμάτων

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά ρε παιδιά, φέρατε την καταστροφή! Μια χαρά είναι το 10 pro, γιατί πρέπει δηλαδή να έχει και δεύτερο μοντέλο αφού η εταιρεία έχει αποποιηθεί το όνομα flagship killer εδώ και καιρό και το ίδιο γκρουπ εταιρείων bbk έχει ένα σωρό ονόματα και μοντέλα για κάθε τσέπη. Σκεφτείτε λίγο και την έλλειψη τσιπ, τις αναπροσαρμογές της εταιρείας τελευταία και μη γράφετε τίτλους μόνο για κλικ.

  2. Είστε άσχετοι και κακοί στην δουλειά σας! Copy paste άρθρο επίσης! Αυτό σας κάνει διπλά άσχετους! Όλοι ξέρουμε την αδυναμία σας στα huawei παρόλα αυτά θα φάτε block γιατί είστε τσάμπα δεδομένα..

    • Ο OnePlus αποσύρει την ομάδα της για την αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Δεν τράβηξε καθόλου γιατί ακόμα και το OnePlus 9 Pro που εχω σαν βασική χρειάστηκε ενα χρονο αναβαθμίσεις για να στρώσει κάπως και ακόμα δεν είναι εκεί που είναι ο ανταγωνισμός σε samsung, apple κτλ. Την ίδια στιγμή ζητάει τα ίδια χρήματα με εκείνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.