Μόλις πριν από λίγη ώρα, η OnePlus ανακοίνωσε το εξαιρετικό OnePlus 11 Concept smartphone, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα υγρής ψύξης. Αν και πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον προϊόν, δεν βοηθά τους gamers προς το παρόν, καθώς δεν θα κάνει το ντεμπούτο του.

OnePlus 11 Concept Phone: Μόλις ανακοινώθηκε επίσημα

OnePlus 45W Liquid cooler

Η OnePlus όμως ανακοίνωσε μόλις τον OnePlus 45W Liquid Cooler, με τον οποίο θέλει να βάλει οριστικό τέλος στις υψηλές θερμοκρασίες των smartphone συσκευών.

 

Αποτελείται από δυο μέρη. Το πρώτο μέρος το οποίο κουμπώνει στο πίσω μέρος του smartphone και ένα μικρό κουτί στο μέγεθος ενός modem, που μόλις συνδέσεις το τηλέφωνό σου στη συσκευή, αυτόματα ξεκινά και την ψύχει.

 

Το androidauthority αναφέρει ότι μόλις με 10 δευτερόλεπτα στο πίσω μέρος του smartphone η συσκευή έγινε αμέσως κρύα, με την OnePlus να αναφέρει ότι μπορεί να ρίξει τη θερμοκρασία κατά περίπου 20 βαθμούς κελσίου. Δυστυχώς η OnePlus δεν ανέφερε πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια τιμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.