Νωρίτερα σήμερα, είδαμε τρία διαφορετικά μοντέλα του OnePlus 2 να παίρνουν πιστοποίηση από το Bluetooth SIG. Από τους τρεις αριθμούς μοντέλου που εμφανίστηκαν στην βάση δεδομένων (A2001, A2003, A2005), το A2001 είχε περάσει για δοκιμή από ένα benchmark τον Μάιο και είχε αποκαλύψει τότε πως φόραγε τον Snapdragon 810 με 3GB RAM.

oneplus-2-gfxbench

Σήμερα, πέρασε από το GFXBench το A2003 μοντέλο και έδειξε κι αυτό τον οκταπύρηνο Snapdragon 810, αλλά με 4GB μνήμης RAM. Ο επεξεργαστής ήταν χρονισμένο στα 1,55GHz, αλλά πιθανότατα θα αυξηθεί όταν κυκλοφορήσει η συσκευή.

Θα πρέπει τώρα να περιμένουμε για κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία, μέσω των teasers που δημοσιεύει τον τελευταίο καιρό ή μέχρι την παρουσίαση της εταιρείας στις 27 Ιουλίου.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤρεις εκδόσεις του OnePlus 2 πήραν πιστοποίηση Bluetooth SIG
Επόμενο άρθροXiaomi Mi Band 1S: Θα διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ