Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίαση του OnePlus 2, φήμες, διαρροές, καθώς και επίσημα teasers κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για την νέα ναυαρχίδα της OnePlus. Σήμερα, λοιπόν το επερχόμενο OnePlus 2 εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων του Bluetooth SIG. Συνήθως, αυτό είναι ένα μάλλον φυσιολογικό γεγονός για κάθε smartphone, αλλά αυτή τη φορά η πιστοποίηση αυτή αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, καθώς φαίνεται πως το OnePlus 2 θα έρθει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

oneplus-2-bluetooth-sig

Τα τρία μοντέλα του OnePlus 2, που επιβεβαιώθηκαν από την πιστοποίηση του Bluetooth SIG, έχουν αριθμό μοντέλου  A2001, A2003, A2005. Ένα από αυτά τα μοντέλα, το A2001, πρόσφατα εντοπίστηκε και σε ένα benchmark, με τον Snapdragon 810, τον οποίο έχει επιβεβαιώσει και η εταιρεία.

Προς το παρόν, είναι ασαφές πόσο διαφορετικά είναι αυτά τα τρία OnePlus 2 μοντέλα. Μερικές αναφορές λένε, πως απλά θα έρθουν με διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο κι άλλες πως θα έχουν διαφορετική RAM.

Μένει να περιμένουμε μέχρι τις 27 Ιουλίου, όπου η OnePlus θα ανακοινώσει την νέα της ναυαρχίδα, σε μια παρουσίαση που όπως μάθαμε πρόσφατα θα μεταδοθεί σε εικονική πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ