Έχουν κυκλοφορήσει renders των iPhone 15 και 15 Pro που αποκαλύπτουν τα χρώματα των δύο συσκευών. Τώρα, δημοσιεύθηκαν ομοιώματα των δύο επερχόμενων smartphones τα οποία δεν επιβεβαιώνουν απλά τα χρώματα, αλλά δείχνουν πώς αντιδρά το υλικό της πλάτης των έξυπνων τηλεφώνων στο φως.

Η πηγή, που είναι ο Sonny Dickson, όλων των μοντέλων της σειράς. Το απλό μοντέλο και το Plus θα κυκλοφορήσουν σε τουλάχιστον πέντε χρώματα, τα Black, Green, Blue, Yellow, και Pink. Από την άλλη, τα Pro και Pro Max θα είναι διαθέσιμα τουλάχιστον σε τέσσερα χρώματα, τα Space Black, Silver, Blue, και Titan Gray.

Οι συσκευές έχουν πλάτη από frosted glass ή κάποιο παρόμοιο υλικό, ενώ η βαφή του φαίνεται να είναι μεταλλική ή να περιέχει σωματίδια που επηρεάζουν την τελική απόχρωση ανάλογα με τη γωνία που χτυπάει το φως πάνω στα iPhone 15. Μένει να δούμε αν η Apple έχει ετοιμάσει και άλλα χρώματα για τα νέα τις τηλέφωνα.

iPhone 15 Dummies Colors

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.