Τις προηγούμενες ώρες είδαμε το Samsung Galaxy S24 και το Galaxy S24 Ultra να διαρρέουν μέσα από επίσημα renders τους. Τώρα ήρθε η ώρα του Samsung Galaxy S24+, που μας δίνει τα πρώτα renders του για να δούμε τον σχεδιασμό του. Έτσι έχουμε εικόνα για την εμφάνιση όλης της οικογένειας S24.

Το μεσαίο παιδί της σειράς ναυαρχίδων του 2024, εμφανίζεται από διαφορετικές γωνίες, αποκαλύπτωντας κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια. Βέβαια ο σχεδιασμό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενος, αφού είναι στα το απλό Galaxy S24, απλά λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Η οθόνη παραμένει επίπεδη, αφού αυτή είναι η μόδα των ημερών. Από διαστάσεις έχουμε 158.5 x 75.9 x 7.75 mm, οπότε κοιτάμε μια ιδιαίτερα λεπτή συσκευή, ελαφρώς πιο λεπτή από τον προκάτοχό της (0.1mm). επίσης είναι λίγο πιο ψηλό και με μικρότερο πλάτος.

Οι φήμες θέλουν την οθόνη να έρχεται στις 6.7 ίντσες, με την οπή της κάμερας να είναι στο στην μέση του πάνω μέρους της οθόνης. Στην πλάτη θα έχουμε τρεις κάμερες, ενώ στο κάτω δεξί μέρος του πλαισίου, διακρίνεται μια οπή, πιθανότατα από άλλο υλικό, για να φιλοξενήσει την κεραία για το 5G.

Τα Samsung Galaxy S24, αναμένεται να ανακοινωθούν στις 18 Ιανουαρίου, τουλάχιστον σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του ίδιου μήνα στην αγορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.