Απέχουμε αρκετούς μήνες από το λανσάρισμα της σειράς Galaxy S24, ωστόσο λίγο μετά τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S24 έχουμε πλέον αυτά των Galaxy S24 Ultra. Αρχικά, εκ πρώτης όψεως μοιάζει αρκετά με τα S23 Ultra και S22 Ultra. Δευτερευόντως βλέπουμε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το Ultra επιστρέφει στην flat οθόνη.

galaxy s24 ultra

Ο Onleaks που δημοσιεύει τις εν λόγω φωτογραφίες σημειώνει ότι οι διαστάσεις του S24 Ultra είναι 162.3 x 79 x 8.7mm, ενώ το βάρος αγγίζει τα 233 γραμμάρια. Το S23 Ultra έχει διαστάσεις 163.4 x 78.1 x 8.9mm και ζυγίζει 234 γραμμάρια.

Το 1g διαφοράς λέγεται ότι οφείλεται στη μετάβαση σε πλαίσιο Τιτανίου, όπως και στα iPhone 15 Pro. Το report επισημαίνει ότι η Samsung έκανε σημαντική προσπάθεια να μειώσει τα bezels στο S24 Ultra, τονίζοντας ότι είναι τα πιο λεπτά που βλέπουμε σε σχέση με οποιοδήποτε smartphone. Μένει να φανεί και στη πραγματική συσκευή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.