Η Samsung διαθέτει μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση στο Samsung Expert Raw app για τα Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra και galaxy Z Fold 5. Όλα αυτά τα τηλέφωνα θέτουν στο αυτόματο το ND filter που θα κάνει ευκολότερη τη διαδικασία λήψης φωτογραφιών από ερασιτέχνες φωτογράφους και χρήστες.

Revolut σαν καθημερινός λογαριασμός! Τι ισχύει και τι κάνει με τα χρήματά σου – Είναι προστατευμένα;

Παράλληλα, το update φέρνει αστροφωτογραφία σε αυτά τα smartphones: Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold4 και  Galaxy Z Fold3.

Τα ND Filters είναι αυτά που περιορίζουν το φως που μπορεί να φθάσει στον αισθητήρα. Τέλος να σημειώσουμε ότι το Expert Raw app είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο Galaxy Store. Ορισμένοι χρήστες θα λάβουν το update αργότερα, επομένως θα πρέπει να κοιτάς τις ενημερώσεις για να το περάσεις στο Samsung smartphone σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.