Αν και ακόμη προσπαθούμε να καλύψουμε όλα όσα συμβαίνουν και είδαμε στο φετινό Mobile World Congress (MWC 2024), η Motorola ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη στρατηγική της για τα smartphones. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την Corning για να εξοπλίσει ολόκληρο το μελλοντικό της χαρτοφυλάκιο smartphone με το φημισμένο Gorilla Glass, ξεκινώντας από το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Η επίσημη ανακοίνωση της Motorola τονίζει τη δέσμευσή της σε “υλικά και τεχνολογίες αιχμής” και τη διασφάλιση ότι “κάθε καταναλωτής θα έχει πρόσβαση στην ανθεκτικότητα και την ηρεμία που συνεπάγεται αυτή η τεχνολογία”. Η ανακοίνωση αυτή βασίζεται στην υφιστάμενη συνεργασία της Corning με τη μητρική εταιρεία της Motorola, Lenovo, η οποία ήδη χρησιμοποιεί Gorilla Glass σε επιλεγμένους φορητούς υπολογιστές και tablet.

Ενώ υπάρχουν και άλλες λύσεις προστατευτικού γυαλιού στην αγορά, το Gorilla Glass έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στην προστασία της οθόνης smartphone λόγω του συνδυασμού ανθεκτικότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την αφοσίωση της Motorola στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας των συσκευών της σε όλες τις κατηγορίες τιμών.

Προηγουμένως, το Gorilla Glass προοριζόταν κυρίως για τις high-end προτάσεις της, όπως το Moto Edge Plus. Τώρα, ακόμα και τα οικονομικά τηλέφωνά της θα επωφεληθούν από την ανώτερη αντοχή του Gorilla Glass στις γρατσουνιές και τις πτώσεις. Έχουμε ήδη δει τη Motorola να χρησιμοποιεί Gorilla Glass 3 στο πρόσφατα ανακοινωμένο Moto G Play (2024).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.