Στο πρώτο Unpacked event της χρονιάς, η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S24. Καθώς το 2024 θα είναι η χρονιά της AI, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια επικεντρώθηκε στη Galaxy AI και στα χαρακτηριστικά που προσφέρει στις νέες της flagship συσκευές.

Ως εξ τούτου, υπάρχουν πολλά πράγματα γύρω από τις επιπλέον δυνατότητες των Galaxy S24, και ειδικά τις κάμερες, που δεν είδαμε στο event και με τα οποία δεν ασχολήθηκε η εταιρεία. Ωστόσο, φρόντισε να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά κάμερας, στο Community forum.

Για αρχή έχουμε τη μετονομασία του Director View σε Dual Recording. Αυτή η αναβαθμισμένη λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν ταυτόχρονα βίντεο χρησιμοποιώντας οποιεσδήποτε δύο κάμερες, παρέχοντας ευελιξία για διάφορες οπτικές γωνίες, όπως selfie και κύρια κάμερα ή υπερευρυγώνιο και τηλεφακό.

Η λειτουργία Dual Recording αποτελεί αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, εξαλείφοντας τον προηγούμενο περιορισμό της εγγραφής μόνο από την κάμερα selfie και μία μόνο οπίσθια κάμερα.

Επιπλέον, τα Samsung Galaxy S24 μπορεί να υπερηφανεύονται για την ταχύτερη εμπειρία της κάμερας, με βελτιώσεις στη λήψη ενός καρέ, στην επεξεργασία πολλαπλών καρέ και στη λήψη HDR. Η συνεχής λήψη έχει επίσης επιταχυνθεί, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν λήψεις ενώ η προηγούμενη βρίσκεται ακόμα σε επεξεργασία.

Όπως είπαμε ήδη, τα Samsung Galaxy S24 χρησιμοποιούν τη Galaxy AI για την ενίσχυση του εφέ θολότητας σε θέματα και αντικείμενα μπροστά από το κύριο θέμα, προσφέροντας δημιουργικές δυνατότητες στη φωτογράφηση.

Η Samsung έχει επίσης εξελίξει την υποστήριξη hardware της κάμερας, παρέχοντας λειτουργία διόρθωσης για αξεσουάρ όπως προσαρμογείς DoF και αναμορφικούς φακούς.

Επιπλέον, τα Samsung Galaxy S24 έχουν ως προεπιλογή τα 24MP στην εφαρμογή Expert RAW της κάμερας, συνδυάζοντας πολλαπλά καρέ 12MP και μια φωτογραφία 50MP για ευέλικτη λήψη εικόνων.

Τέλος, εισήχθη η λειτουργία παρακολούθησης ήχου, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακούν τους καταγεγραμμένους ήχους μέσω ενσύρματων/ασύρματων ακουστικών, ηχείων ή HDMI κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο.

Οι τελευταίες καινοτομίες της Samsung στην τεχνολογία της κάμερας έχουν ως στόχο να προσφέρουν μια βελτιωμένη και ευέλικτη εμπειρία χρήσης, καλύπτοντας τις ανάγκες των δημιουργών περιεχομένου σε κινητές συσκευές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.