Τα νεότερα smartphones και flagship μοντέλα της Google είναι τα Pixel 6 και 6 Pro που έκαναν το ντεμπούτο τους μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως, τα leaks για τα επερχόμενα Google Pixel 7 και 7 Pro είναι πάρα πολλά και ας χρειάζεται να περιμένουμε λίγο μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους. Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι τώρα.

Πέρυσι, η Google παρουσίασε ένα εντελώς νέο design με τα Pixel 6 series και φαίνεται ότι θα το χρησιμοποιήσει και στα επόμενα μοντέλα της, αλλά με μικρές διαφορές. Σύμφωνα με renders που κυκλοφόρησαν, τα νέα smartphones της εταιρείας θα έχουν εξαιρετικά παρόμοιο σχεδιασμό, αλλά με μικρές διαφορές στο module – κυρίως αλλάζει η διάταξη των καμερών και εμφανίζεται ένα pill-shaped στοιχείο.

Google Pixel 7 Pro

Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο hardware, έχει αναφερθεί ότι τα Google Pixel 7 και 7 Pro θα έχουν αναβαθμισμένα module – ένας από τους λόγους που γίνονται αλλαγές στο design του module, νεότερο επεξεργαστή από την ίδια την εταιρεία, υποστήριξη mmWave σε όλα τα μοντέλα και τις εκδόσεις, αύξηση επιδόσεων, και ένα άγνωστο modem της Samsung. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Τα Pixel 7 series προφανώς θα κυκλοφορήσουν με το Android 13 και θα αναβαθμιστούν λογικά μέχρι και το Android 17, αν δεν λάβουν ακόμα μεγαλύτερη έκδοση του λογισμικού. Επιπλέον, πηγές αναφέρουν ότι θα γίνουν αλλαγές στον αλγόριθμο κάμερας και αυτό θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις φωτογραφικές ικανότητες του συστήματος καμερών των Pixel.

Με τα Google Pixel 7 και 7 Pro, η εταιρεία αναμένεται να κάνει άνοιγμα σε περισσότερες αγορές – δύσκολο, αλλά ας ελπίσουμε να έρθουν και επίσημα στην Ελλάδα, μαζί τους θα κάνει ντεμπούτο το Pixel foldable, ενώ οι τιμές των smartphones περιμένουμε να είναι στα 629 με 649 δολάρια για το βασικό και στα 929 με 949 δολάρια για το Pro, τα 6 και Pro είναι στα 599 και 899 δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.