Το Google Maps έχει πάρει μερικά πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά που βοηθούν να πληροφορούμαστε για το κόστος του ταξιδιού, ή ακόμη και να το μειώνουμε. Στα τελευταία ένα έχουμε πληροφόρηση από το Google Maps για το κόστος των διοδίων – στις εφαρμογές για Android και iOS.

Όταν επιλέγουμε αφετηρία και τερματισμό, η εφαρμογή υπολογίζει τις πιθανές διαδρομές. Μπορούμε να επιλέξουμε να μην έχει καν διόδια – αλλά συνήθως είναι εξαιρετικά μεγαλύτερες οι αποστάσεις, αλλά πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πόσο θα κόστιζαν τα διόδια.

Σύμφωνα με τη Google, η δυνατότητα προβολής των τιμών των διοδίων στο Google Maps έχει ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη σταδιακά και προς το παρόν δείχνει τις τιμές για 2.000 διόδια σε δρόμους των ΗΠΑ, της Ινδίας, της Ιαπωνίας, και της Ινδονησίας. Σύντομα η εταιρεία θα προσθέσει περισσότερους δρόμους, πιο πολλών χωρών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.