Αίσθηση έχει προκαλέσει στο κοινό, βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου, με πρωταγωνιστή εναν οδηγό Cybertruck. Ο εν λόγω οδηγός φτάνει την ανοησία στο μέγιστο, κάνοντας χρήση του Apple Vision Pro την ώρα που οδηγεί το αυτοκίνητο. Το όχημα φαίνεται να είναι στον αυτόματο πιλότο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο οδηγός δεν πρέπει να παρατηρεί τον δρόμο, καθώς ο αυτόματος πιλότος ενδέχεται να λάβει λάθος αποφάσεις.

Ο ανόητος οδηγός φαίνεται να έχει απολογηθεί πλήρως από το Vision Pro και δεν δίνει καμία σημασία στον δρόμο. Μάλιστα δεν έχει ιδέα πως τον τραβάνε σε βίντεο, καθώς όλη του η προσοχή είναι σε αυτό που κάνει στο Vision Pro.

Όπως είναι λογικό, οι χρήστες του διαδικτύου έχουν ξεσπάσει μια φρενίτιδα από αρνητικά σχόλια και με το δίκιο τους, αφού το να μην προσέχει στον δρόμο βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η τεχνολογία έχει σκοπό να μας βοηθάει στην καθημερινότητα, όχι να βάζει εμάς και τους άλλους σε κίνδυνο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτική, ώστε να μην κάνουμε χρήση της όταν πρέπει να κάνουμε διεργασίες που απαιτούν το 100% της προσοχής μας, όπως η οδήγηση ή το βάδισμα σε δρόμους.

Μην γίνεται σαν τον τύπο του βίντεο! Να είμαστε υπεύθυνοι!

Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro’s: Ποιο έχει ακριβότερο και ανθεκτικότερο τιτάνιο;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.