Περιμένουμε τη Samsung να παρουσιάσει το Galaxy Z Flip 4, μαζί με το Z Fold 4 και τα Galaxy Watch 5, στις 10 Αυγούστου. Αν και γνωρίζουμε πολλά για όλες τις συσκευές, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φωτογραφίες ενός τελικού μοντέλου δοκιμών του clamshell foldable smartphone.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, το επερχόμενο τηλέφωνο θα έχει μικρές αλλά αξιοσημείωτες διαφορές στον σχεδιασμό σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Το κεντρικό punch hole παραμένει, αλλά τα bezels είναι λεπτότερα. Επίσης, η πηγή ισχυρίζεται ότι η πτυχή στην οθόνη είναι λιγότερο βαθιά.

Ο μεντεσές του Samsung Galaxy Z Flip 4 είναι λεπτότερος από αυτόν του Flip 3 και περιμένουμε να είναι και ελαφρύτερος. Η εξωτερική οθόνη είναι μεγαλύτερη και το “module” πιάνει όλη την έκταση της συσκευής, που πλέον έχει πιο έντονες ακμές. Ο δίχρωμος σχεδιασμός παραμένει και περιμένουνε η εταιρεία να προσφέρει περισσότερα χρώματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.