Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το Galaxy Z Flip 4 μαζί με το Galaxy Z Fold 4 τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Καθώς πλησιάζουμε στο event, συνέχεια διαρρέουν λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα foldable smartphones επόμενης γενιάς.

Το πρώτο clamshell της νοτιοκορεάτικης εταιρείας είχε μία μόνο έκδοση με 256GB αποθηκευτικό χώρο, χωρίς δυνατότητα επέκτασης με κάρτα μνήμης. Πέρυσι, λάνσαρε το Z Flip 3 που είναι διαθέσιμο και σε έκδοση με 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Φέτος, σύμφωνα με αναφορές, η Samsung θα πάει ένα βήμα παρακάτω και θα παρουσιάσει μία έκδοση του Galaxy Z Flip 4 με 512GB αποθηκευτικό χώρο. Προφανώς, το clamshell foldable smartphone επόμενης γενιάς δεν θα υποστηρίζει επέκταση μνήμης.

Οι εκδόσεις του Galaxy Z Flip 4 είναι οι 128GB, 256GB, και 512GB, με αριθμούς μοντέλου SM-F7210, SM-F721U1, και SM-F721N, αντίστοιχα. Επίσης, οι τιμές τους αναμένεται να είναι στα 999 δολάρια, 1.049 δολάρια, και 1.099 δολάρια, ανάλογα τον αποθηκευτικό χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.